Hippe business moms dragen een parka!

De temperaturen zijn weer aan het dalen in ons land. De winter is dan ook officieel weer van start gegaan. In de winter zal je toch een goede jas nodig hebben, je hebt niet zoveel zin in natte kleren door die regen en de sneeuw. Als vrouw zijnde is het altijd lastig om een goede jas te vinden, welke moet je namelijk hebben? Je kunt er voor kiezen om een dames parka te halen. Deze soort jas is echt ontzettend handig, in dit artikel gaan we kijken naar waarom deze jas zo goed is.

Wat is nu precies een parka?

Een parka is eigenlijk een soort mix, een combinatie tussen een chique jas en een normale jas. De jas namelijk een stuk langer dan de andere soorten jassen, hierdoor zal je nooit meer koude knieën krijgen wanneer je buiten rondloopt in de kou.  Je moet het zien als een lengte die dan ook stopt op de knie echter is het ook mogelijk om voor de extra lange modellen te gaan. De jassen zitten altijd heerlijk en zijn ook nog eens super warm, vaak zal je een dikke voering vinden bij deze jassen. Ook zit er een capuchon aan, als het gaat regenen dat hoef je niet nat te worden.

Het mooie van een parka jas is dat je hem kunt combineren met veel soorten outfits.  Je wilt geen jas in de kast hebben die slecht gecombineerd kan worden, met de parka heb je dit probleem dan ook niet. Door te kiezen voor een vrij egale jas zal je altijd een jas hebben die je kunt combineren, deze kan je in diverse soorten kleuren kopen. De jassen zijn echt al een tijd lang in geweest voor de afgelopen jaren, nu zijn ze dan ook weer ontzettend bekend. Kijk maar eens op straat, waarschijnlijk zie je wel een paar mensen die er een aan hebben!

Winterjassen van dit jaar

De parka jassen gaan dit jaar weer veel te vinden zijn in de winkels. Deze jassen zijn trouwens ook goed te combineren met een nette jurk of met een rok. Door de lengte heb je een jas die je benen bedekt houdt, dit is wel zo lekker warm. Kou lijden is dan ook helemaal niet meer nodig deze winter. Er zijn veel sites te vinden waar je de parka kunt kopen, je hebt dan ook aanzienlijk veel keuze. Je hebt parka’s van wol, van katoen of van nylon. Kies een jas die bij je past en blijf altijd weer lekker warm tijdens deze winter!

Gerelateerde berichten