Mom’s Tips

Op onze partnerpagina heb ik een aantal websites op een rijtje gezet die ik regelmatig gebruik in mijn leven als werkende vrouw met kinderen. Ik zal hier ook kort wat over mijzelf vertellen. Mijn idee om een blog te beginnen is voortgekomen nadat ik businessmom.nl haar blog had gelezen. Deze blogster is zowel ondernemer als moeder. Door mijn drukke baan en kinderen ben ik enorm geïnspireerd. Dit door te lezen hoe zij haar privé en werkleven kan indelen. Mochten jullie geïnspireerd zijn door mijn blogs en zelf actief willen bloggen bezoek dan even Bloggers gezocht om zelf aan de slag te gaan.

Skills

In mijn leven als werkende moeder heb ik een aantal skills opgebouwd. Ik heb mijzelf bijvoorbeeld ontwikkeld door webinars te volgen bij Yourwebinar. Voordat ik ben begonnen met ontwikkelen heb ik eerst gekeken over welke talenten ik beschik. Dit door middel van de talent assessment test die mij feilloos liet zien waar mijn talenten lagen en waar ik mijzelf nog op kan verbeteren. Een belangrijk verbeterpunt wat naar voren kwam uit de test was leidinggeven. Ik ben gelijk op internet gaan zoeken en heb een online Cursus Leidinggeven gevolgd. Na de online theoretisch cursus wilde ik graag mijn geleerde lessen in de praktijk laten zien. Door middel van Management games ben ik in groepsverband aan het thema ‘Leiderschap’ gaan werken. Deze praktische cursus op een werkelijk waar prachtige Trainingslocatie heeft me niet alleen enorm geholpen met leiderschap. Doordat ik de cursus in het Engels heb gevolgd, heb ik ook nog goed Leren presenteren in het engels. En ben ik zo ontzettend goed geworden in presentaties verzorgen, dat ik als spreker op verschillende online events heb mogen optreden. Een tijdje daarna heb ik getwijfeld of ik een eigen onderneming wilde beginnen. Dit door de inspiratie die ik kreeg van Managing IT waar ik van alles heb gelezen en geleerd over ondernemen, start-ups en management vaardigheden. Zo weet ik dat een rooster maken veel eenvoudiger kan dan werken met losse briefjes en SpreadSheets. Nee, papierloze adminstratie is de toekomst! Ik ben vervolgens zelf begonnen met het schrijven van een Ondernemingsplan maar tot een echte onderneming is het uiteindelijk niet gekomen. Mocht het hier uiteindelijk wel van komen dan dan is een flexwerkplek voor mij natuurlijk ideaal! Wat wel leuk was dat ik veel over KYC te weten ben gekomen. Toch iets waar je tegenwoordig rekening mee moet houden. Waar je nog meer rekening mee moet houden is de beveiliging van je bedrijf. Laat daarom een pentest uitvoeren door Northwave Security. 

Vrije tijd

Nu jullie wat meer weten over mijn skills die ik gedurende jaren heb opgedaan. Vertel ik jullie nu graag wat meer over mijn privéleven en wat ik in mijn vrije tijd doe. Ik ben zelf een gescheiden vrouw maar heb nog een goede band met de vader van onze kinderen door middel van een goed Ouderschapsplan. Ik vind mijzelf niet de meest stereotype vrouw. De ene keer zie je mij keurig met fietstassen boodschappen doen. De andere keer ben ik druk aan het sleutelen met een Multitool (Fein multitool of  Bosch multitool) om mijn grote liefde. Wie mijn grote liefde is? Mijn grote liefde is niks meer dan een originele tweedehands audi a3. Met deze auto ben ik gelijk na mijn scheiding vertrokken voor een heerlijke vakantie met mijn kinderen. Om even al het ondernemen uit mijn hoofd te krijgen. Ik dacht wat is de beste therapie? Niks leek mij beter dan een vakantie italie met tieners om mijn hoofd weer leeg te maken. Vakanties met mijn kinderen zijn mij het meest waardevol. Ik leg dan ook echt alles vast met een Nikon D7200 Cameranu.nl. Eenmaal weer thuis na de vakantie in Italië heb ik gelijk besloten een verhuiswagen huren en naar een nieuwe woonplaats te verhuizen. Naast ambitieus, gek op mijn kinderen en gek op mijn auto. Ben ik ook enorm vergeetachtig. Met de verhuizing ben ik compleet verschillende Kunststof bakken met spullen vergeten. Ook vergat ik door de drukte de huurpapieren mee te nemen maar gelukkig kon ik deze achteraf nog met een Pakket verzenden. Mijn laatste hobby die ik sinds een aantal jaar heb is het handelen in crypto valuta. Daarom zie je mij geregeld mijn Ethereum koers checken.

Blog

Mijn laatste passie is mijn blog, geïnspireerd door en voor werkende vrouwen met kinderen. Met enorm veel plezier schrijf ik aan deze blog maar de technische kant is voor mij nog een enorm lastig proces. Het optimaliseren van de vindbaarheid van mijn blog het ik dan ook uitbesteed aan online marketing bureau Lyter. Dit werkte zo enorm goed dat ik tegen mijzelf zei je kan ook je linkbuilding uitbesteden. Naast organische website bezoekers is PPC een manier om te adverteren en te betalen per click. Eenmaal de juiste partij gevonden kon ik gemakkelijk door mijn bestanden in de Moreval Dropbox Zakelijk te zetten met hen samenwerken.