In een huisje met sauna en jacuzzi kom je helemaal tot rust

Als zakenvrouw is het soms lastig om voldoende te kunnen ontspannen. Je bent immers ook nog moeder. Maar die ontspanning heb je, eens in de zoveel tijd, gewoon nodig. Je moet af en toe wat tijd voor jezelf inplannen en er zo voor zorgen dat je het dagelijkse leven, de drukte, het werk, de kinderen, het huishouden en alles wat er verder nog bij komt kijken, weer aan kunt. Doe eens gek en een huisje met sauna en jacuzzi. Even niemand om je heen, alleen maar genieten van de rust. Of natuurlijk juist op pad met je vriendinnen.

Is het niet te gek om voor jezelf  en je vriendinnen een huisje met sauna en jacuzzi te boeken?

Welnee! Jij bent het waard om eens heerlijk te ontspannen. Een ander zal misschien graag gaan kamperen, maar als een huisje met sauna en jacuzzi voor jou dé oplossing is, dan is het alleen maar een heel goed idee. Je kunt deze tijd gebruiken om weer even helemaal op te laden. Maar ook om je prioriteiten weer op een rijtje te krijgen. Neem een fijn boek mee en lees tot het water in bad koud is. Of geniet met vriendinnen met een glas bubbels en een goed gesprek. Wat je ook doet in je huisje met sauna en jacuzzi, het is jouw tijd!

Toch liever op pad met je partner?

Regel dan een romantisch huisje met jacuzzi voor jezelf en je lief. Zeker wanneer jullie allebei een eigen bedrijf hebben, is de kans groot dat het thuis alleen nog maar daar over gaat. Om daar eens echt van los te komen laten jullie de laptops thuis, zetten jullie de telefoons op stil en gaan jullie eens echt met elkaar in gesprek. Dat kan heel goed in een jacuzzi. De ontspannen sfeer maakt dat praten gemakkelijker wordt.

Alleen maar romantisch doen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om er een weekend van te maken waarin alles in het teken staat van de romantiek. Een champagneontbijt, een diner bij kaarslicht, mooie kleding en heerlijke wijnen. Maar is dat een beetje too much voor jullie? Dan kunnen jullie er, natuurlijk, ook voor kiezen om overdag een fijne fietstocht te maken of een museum te bezoeken. jullie hebben dan de hele avond nog voor de romantiek en de goede gesprekken. Zeker wanneer dat al een tijd geleden is, is een combinatie misschien de beste oplossing. 

Waar in Nederland heb je deze mooie vakantiehuizen? 

Om eerlijk te zijn kan je deze leuke huisjes in alle provincies vinden. Afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en huidige woonplaats kan je een leuke plek kiezen om er even helemaal tussenuit te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje in Noord Holland als je houdt van lopen over het strand of een vakantiehuis in Limburg voor 2 personen als jij en je partner gek zijn van fietsen.  

 

Gerelateerde berichten