Met de Greenwheels auto app is er altijd een auto in de buurt

Het wordt steeds drukker en voller in de stad. Dat lijkt onoverkomelijk, maar je kunt er zelf actief aan meewerken om de drukte te verminderen. Wist je dat er dit jaar meer dan 170.000 (!) in Den Haag staan geregistreerd? Als het nu eens zou lukken om daar flink in te minderen, zou het al enorm schelen in de drukte. Want, hoe minder auto's er zijn, hoe meer ruimte er is in de stad. Maar hoe krijg je het voor elkaar dat mensen hun auto de deur uit doen? Dat lukt pas als er een goed alternatief is. En dat alternatief bestaat al jaren, het is alleen nog niet bekend genoeg: met de auto app van Greenwheels staat er altijd een auto in de buurt.

De auto app van Greenwheels werkt ook voor deelauto Den Haag

Woon je in Den Haag en heb je maar af en toe een auto nodig? Dan is stap één: je aanmelden bij de auto app van Greenwheels. Dit kost een half uurtje van je tijd en dan kun je altijd gebruik maken van deelauto Den Haag. Met deelauto Den Haag staat er altijd wel een auto bij jou in de buurt. Het is dan een kwestie van reserveren via de auto app en gáán. Na gebruik zet je de auto gewoon weer terug op de speciaal voor Greenwheels gereserveerde parkeerplek. Je zult zien dat het zo handig werkt dat je echt geen eigen auto (meer) nodig hebt.

Waarom zou je een auto delen?

De impact van auto's op het milieu, op het stadsgezicht en op de ruimte in de stad is groot. Door je particuliere auto de deur uit te doen en gebruik te maken van de auto app om een auto te reserveren, zorg je al voor één auto minder in de stad. Maar, nu komt het mooie, wist je dat één deelauto tot wel 11 auto's kan vervangen? Dat scheelt dus maar liefst 10 parkeerplekken! Kun je nagaan wat je met al die ruimte kunt doen!

Alles is inbegrepen bij de huur van de deelauto

Je hoeft je, bij het gebruikmaken van een deelauto, geen zorgen te maken over wat dan ook. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat je een geldig rijbewijs hebt. De rest, de verzekeringen, wegenbelasting, het onderhoud, de pechhulp en zelfs de parkeerplek is inbegrepen. Zelfs voor de brandstof hoef je niet extra te betalen. Via de tankpas die je in de auto vindt kun je tanken zonder dat het jou extra kost!

Gerelateerde berichten