Als businessmom zo een cadeau besteld via Charles.nl

Wat elke businessmom op deze blog weet is dat als er iets wel bij inschiet in het dagelijks leven, is dat cadeautjes kopen! Of het nou een zakelijk presentje is voor een zakencontact, of een cadeautje voor je zus of ander familielid, vaak kom je er pas te laat achter dat je nog een presentje mee had moeten nemen. Een website die er voor zorgt dat je vanaf nu altijd online zo een origineel cadeau hebt besteld zonder al te veel moeite, dan is het wel charles.nl. Charles.nl is een webshop vol met cadeaus in allerlei categorien! Zo kun je nooit meer met een ongeschikt cadeau, of erger, lege handen, aan komen zetten!

Wat is het bedrijf Charles.nl eigenlijk precies?

Charles.nl is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in het geven van cadeaus. De webshop heeft een enorm assortiment aan de meest uiteenlopende cadeaus. Dit is ideaal voor de drukke, werkende moeder die geen tijd heeft om uitgebreid voor cadeautjes te shoppen. Met een paar drukken op de knop kom je bij het perfecte cadeau uit, of het nou voor een zakencontact, een kerstpakket of een familielid is, Charles.nl heeft altijd de juiste cadeaus. Daarnaast kun je via de website een excel-bestand aanleveren met alle verschillende bezorgadressen! Het bedrijf onderscheidt zich er echt in dat ze je zo veel werk uit handen nemen! Voor deze speciale service hoef je alleen maar contact op te nemen met de klantenservice!

Welk assortiment cadeaus biedt het bedrijf aan?

Het beste cadeau blijft altijd wel een fles wijn! Iedereen is er blij mee, en je kunt dit aan een naaste geven of aan een onbekende zakenrelatie! Charles.nl heeft een groot aanbod in wijnen, en daarnaast kun je het etiket laten personaliseren om er helemaal je eigen draai aan te geven! Een van mijn andere favorieten is de gin-tonic box. Je krijgt dan een mooie, stijlvolle houten box met een arrangement aan gins en tonics, met heerlijke, verschillende smaakmakers erbij! Hoe leuk is het om je eigen gin-tonics te bouwen!

Wat zijn de voordelen van Charles.nl?

Er zijn een paar redenen waarom ik fan ben van Charles.nl! Een paar heb ik hierboven al genoemd, maar ik geef ze nog een keer op een rijtje! Charles.nl geeft de optie tot personaliseren doormiddel van een kaartje met eventueel je bedrijfslogo of etiketten aanpassen, de website laat je meerdere bezorgadressen opgeven, de cadeaus worden verpakt als mooi geschenk, als je op tijd besteld wordt het direct verzonden, en voor grote aantallen kun je fikse kortingen krijgen! Voor elk cadeau voor volwassenen kun je dus bij deze website terecht!

Gerelateerde berichten