Een (bij)baan in de logistiek?

De logistiek branche heeft zwaar personeelstekort. Dit is natuurlijk niet de enige branche, toch is het wel de branche waar zeer weinig over gesproken wordt. Zeker wanneer het gaat om chauffeurs of order pickers, wordt er vaak gezegd dat dit mensen zijn zonder opleiding. Dat is dus absoluut niet de waarheid!

 

 

Zeer gewaardeerde en harde werkers

Alle personeelsleden in de logistiek branche zijn zeer gewaardeerd, zij werken hard en hebben vaak lastige tijden. Zij beginnen heel erg vroeg in de ochtend of werken soms in de nacht. Helaas zijn er toch nog wel werknemers die hun personeelsleden dus absoluut niet waarderen! Heb jij ook zo’n baas? Ben je het zat om continu de discussie aan te gaan voor een gezonde werksfeer? Kijk dan eens bij logistiek vacatures. Er zijn namelijk honderden werkgevers die staan te springen om nieuwe talenten en wel de waardering uiten. Daarnaast zie je vaak dat als je wisselt van werkgever, je salaris ook direct omhoog zal gaan. Er zijn door heel het land logistiek vacatures, je hoeft dus niet heel erg ver te rijden voor een betere en fijnere baan!

 

 

Meerdere voordelen

Er is veel vraag naar nieuwe personeelsleden, hierdoor is je salaris ook zeker bespreekbaar. Je hebt daarnaast ook vaak de mogelijkheid om hogerop te komen, door middel van opleidingen die je nieuwe werkgever met liefde voor jou betaald. Zelfs een hbo-studie is mogelijk! Met dat papiertje sta je voor de rest van je loopbaan ijzersterk.
Wanneer je een tussenjaar hebt met je studie kun je ook aan de slag in deze branche. Ook hiervoor staan speciale logistiek vacatures uitgeschreven. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je bent gestopt met je huidige studie om wat voor reden dan ook, hierbij is een opleiding volgen uiteraard ook bespreekbaar. Het voordeel van een studentenbaan is het salaris, je krijgt dan ook je vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij je uurloon. Daarnaast kun je zelf aangeven op welke dagen je kunt werken en welke dagen je juist niet kunt. Hierdoor past je nieuwe werkgever zich aan jou aan en niet andersom. Hoe fijn is dat?!

 

 

Gelijk een vast contract?

Er zijn werkgevers die inderdaad direct een vast contract aanbiedt. Dit staat dan vermeld bij de logistiek vacatures. De contracturen zijn afhankelijk van jou. Wanneer je geen zin hebt in een werkweek van veertig uur, wordt dit uiteraard gewoon geaccepteerd. Al kom je tien uur in de week werken zijn ze nog erg blij met jou aanwezigheid! Zoals je leest, er is gewoon heel erg veel mogelijk. Blijf niet hangen bij je huidige werkgever als het bij de concurrent allemaal veel beter geregeld is.

Gerelateerde berichten