Maak je kinderfeestje af met mistmachines!

Als regelrechte businessmom heb je soms niet alle tijd voor je kinderen. We kennen het allemaal wel. We moeten honderd ballen tegelijk hoog houden. Nog even dat laatste project afmaken of nog even snel die meeting er doorheen knallen. Vervolgens wordt je stipt op tijd op het schoolplein verwacht want die boze blikken van mede-ouders en de juffen en meesters heb je inmiddels al vaak genoeg gezien. We zijn immens druk met ons werk maar houden ook zielsveel van onze kinderen. Daarom mogen we onze kinderen wel eens belonen voor ons harde werk. Wat is er leuker dan een op en top kinderfeest voor onze kinderen organiseren? Ben je benieuwd hoe je het ultieme kinderfeestje kunt geven? Lees dan snel mijn blog!

Een thema verzinnen voor je feestje

Voor kinderen is niets leuker dan zich even in een andere wereld wanen. Een thema verzinnen voor jouw kinderfeestje zullen de kinderen maar ook de ouders geweldig vinden. Een piratenfeest, een halloween party of een cowboy en indianen party, het zijn slechts enkele suggesties die ik je kan geven. Uiteraard is het handigste om het gewoon aan je kinderen te vragen wat zij leuk vinden en welk thema zij graag willen hebben. Zelf heb ik laatst een halloween feestje gegeven. Alle kinderen waren spookachtig verkleed en de mistmachines voor de special effects maakten het compleet af. Mistmachines zijn een goed voorbeeld om een leuke en enge sfeer te creëren. Uiteraard kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Kinderfeestje buiten de deur

Als hardwerkende moeders zijn wij vaak al druk genoeg met ons werk, de kinderen en het huishouden. Een kinderfeestje thuis geeft hoe dan ook een rotzooi. Het is een gegeven, kinderen knoeien, maken dingen stuk en en zorgen voor een enorme rommel. Ze doen het niet eens expres dus kwalijk nemen kun je het ze niet, maar vervelend is het wel. Om te voorkomen dat ook jij met de handen in het haar zit na afloop is een kinderfeestje buiten de deur een goed idee. Tegenwoordig kun je overal terecht van een kinderboerderij tot aan een indoor speelparadijs. Vaak bieden zij complete kinderfeestjes aan en hoef je alleen maar mee te genieten van al het plezier dat je kinderen hebben. Je hoeft je geen druk te maken over vermaak en de rommel die ruimt het personeel daar wel op. Een themafeestje thuis, een kinderfeestje buiten de deur het zijn allemaal mogelijkheden om onze kinderen te belonen voor ons harde werk!

Gerelateerde berichten