Terug naar kantoor

De kinderen zijn inmiddels weer naar school, de kleinste kan weer naar de opvang. Hoogste tijd dus om uit de quarantaine-modus te stappen en langzaamaan ons normale leven weer op te pakken. Dat betekent dus ook dat ik het werken op kantoor weer ga oppakken. Dat wordt wel wennen na maanden werken in een ontplofte woning, in mijn trainingsbroek en met overal huilende kinderen om mij heen. In deze blog lees je alles over mijn voorbereidingen om terug te gaan naar kantoor.

In quarantaine

Voor veel mensen is thuiswerken wellicht een fijne uitkomst, maar als je kinderen hebt kan dit best intens zijn. Ik ben een echte business vrouw en ik heb me nog nooit zo slecht kunnen focussen op mijn werk. De kinderen liepen de hele dag om mij heen en eisen al mijn aandacht op. Ik houd natuurlijk enorm van ze, maar het hielp niet mee om een ook een nog een goede business moms te zijn. Menig meeting werd verstoord door mijn kleuter die honger had of de baby die begon te krijsen. Tegelijkertijd moest ik ook nog mijn schoolgaande kinderen lesgeven en helpen met al hun huiswerk. 

Je kunt je vast voorstellen dat ons huishouden hier ook onder heeft geleden. De schoonmaker kon niet meer langskomen en ik had gewoon echt geen tijd meer om zelfs maar de vaatwasser in te laden. Wij hebben dus voornamelijk eten besteld en dat merk ik ook aan mijn gewicht. Ik ben behoorlijk wat aangekomen de afgelopen periode. Iets waar ik normaal gesproken nooit last van heb, omdat ik elke dag veel kilometers fiets naar mijn werk.

Nieuwe outfits

Tijd voor actie dus. Nu de rust in huis is teruggekeerd heb ik eindelijk goed kunnen opruimen en mijn hoofd kunnen legen. Het huis is weer leefbaar, alleen mijn kledingkast moet ik nog uitzoeken. Nu ik wat ben aangekomen pas ik namelijk niet al mijn kantoor outfits meer. Voordat ik weer naar kantoor ga, is het dus eerst tijd om even wat online te shoppen.

Op mijn favoriete website heb ik dan ook wat nieuwe blouses en soepelvallende nette broeken aangeschaft. Ook heb ik een nieuwe Parajumper jas dames gekocht. Toen ik zag dat mijn favoriete merk een actie had, kocht ik er ook gelijk een Parajumper jas heren bij voor mijn man.

Morgen komt mijn pakket aan. Zo kan ik maandag, helemaal in het nieuw, weer naar kantoor!

Gerelateerde berichten