Tijd voor mama en haar looks

Een nieuw seizoen betekent ook voor drukke moeders als wij dat de looks aangepast worden. Je gaat je niet voordoen als iemand anders, maar wat nieuwe kleding en andere aanpassingen kunnen nooit kwaad. In het leven als werkende moeder is er niet geregeld tijd voor jezelf. Een keer in het seizoen je look aanpakken is belangrijk om jezelf en hoe je er uitziet te blijven waarderen. Daarbij zal je partner het ook zeker niet vervelend vinden als je jouw uiterlijk positief veranderd van tijd tot tijd. Heb je buiten je werkuren al wat tijd ingepland voor het veranderen van je look?

Nieuwe kleding aanschaffen

Er is niks verkeerds aan het dragen van kleding die je al jaren hebt. Het is daarentegen wel leuker om zo nu en dan wat nieuws te kopen om met de tijd mee te gaan. Daarnaast is het ook voor jezelf gewoon lekker om in nieuwe kleding rond te lopen. Wat we hier absoluut niet mee bedoelen is het kopen van kleding die niet bij je past. Hoe vaak je ook kleding koopt, blijf altijd bij jezelf. Door per seizoen kleding te kopen heb je altijd iets leuks om aan te trekken dat bij het weer past.

Je haar veranderen

Het haar van een vrouw is een groot deel van haar persoonlijkheid. Vaak kun je aan een bepaald kapsel al een klein beetje inschatten hoe iemand is. Het is dan ook belangrijk om je haar goed te verzorgen. Je bent al goed bezig als je de lijnen van Redken en dergelijke merken voor haarproducten gebruikt. Naast Redken shampoos en conditioner is ook het knippen van je haar (vooral de dode punten) goed voor je.  Ben je toe aan iets nieuws dan kun je ook je haar verven. Het zal je verbazen hoe mensen om je heen daar op reageren.

Jouw leven, jouw keuze

Elke moeder weet dat het zwaar kan zijn om alles in je leven goed te managen. Je moet werken er voor je gezin zijn en af en toe tijd voor jezelf maken. Dat laatste mag je niet vergeten en dus is het belangrijk om af en toe de tijd te nemen voor je uiterlijk. We hebben het in deze blog over elk seizoen, maar je kunt het gewoon doen wanneer jij er zin in hebt. Je hebt geen toestemming nodig om iets nieuws voor jezelf te doen. Wanneer ga jij shoppen om een paar nieuwe outfits te scoren.

Gerelateerde berichten