Heerlijk er tussenuit op een vakantiepark op de veluwe

De corona crisis waarmee we nu al een jaar dealen valt heel zwaar op iedereens mentale, en af en toe ook fysieke gezondheid. Normaal gesproken neem je af en toe een paar dagen pauze van je werk, computer en normale leven. Maar nu vanwege de maatregelen is dat haast niet mogelijk. Op vakantie gaan zit er vaak niet in, zeker niet buiten Nederland. Nu hebben we gelukkig dit jaar ook ontdekt wat voor prachtige vakantiebestemming Nederland is. Naast de thuisvakantie van vorige zomer gaan nu ook veel mensen geleidelijk aan ontdekken wat Nederland ons te bieden heeft. Een van mijn persoonlijk favoriete plekjes is toch wel de veluwe. Ik kom ook uit de buurt van Zwolle, dus van daaruit is de veluwe heel dichtbij! Vandaag schrijf ik dan ook een blog over het op vakantie gaan in een vakantiepark op de veluwe. Ik schrijf over de mogelijkheden qua park, maar ook waarom de veluwe nou zo’n geweldige bestemming is. Veel leesplezier!

Al het moois wat de veluwe te bieden heeft

Voor de mensen die de veluwe niet kennen leg ik eerst even uit wat het precies is. De veluwe is een heel groot natuurgebied met uitgestrekte heide, bossen en wilde dieren. Het gebied heeft een prachtige locatie, waar allemaal Hanzesteden om heen liggen. Zo ben je zowel in de natuur als dichtbij een grotere, historische stad. Voor de natuurliefhebbers zijn er verschillende soorten mogelijkheden om te ontdekken wat dit mooie stuk Nederland te bieden heeft. Zo zijn er fiets-, wandel-, ruiter- en mountainbikeroutes. Naast de mooie stukken natuur is er ook water waar watersport beoefend kan worden. Er is ook een bekend museum op de veluwe: het Kröller-Müller museum. Verder staan er ook mooie landhuizen en kastelen, zodat je wat geschiedenis en cultuur kan opsnuiven. Er zijn ook speciale klimroutes en activiteiten voor kinderen. Dierentuin Burger’s Zoo zit namelijk ook op de veluwe!

Welk vakantiepark op de veluwe het bezoeken waard is

Er zijn dan ook verschillende vakantieparken op de veluwe, omdat iedereen hier wel een leuke vakantie kan hebben! Hieronder geef ik een lijst met een vakantiepark op de veluwe die geschikt zijn voor jong en oud. Je hebt bijvoorbeeld het Oostappen Vakantiepark, het Roompot Bospark De Schaapskooi, camping De Koekamp, recreatiepark de Wielerbaan, Bospark Ede, camping De Vuurkuil, en ga zo maar door! Als je een overzicht wil van elk vakantiepark op de veluwe, dan kun je voordeeluitjes.nl wel eens bezoeken. Hier kun je gemakkelijk een vakantie naar de veluwe boeken. Zo geniet je in een ommedraai van een vakantie op een vakantiepark op de veluwe, omringt met al het moois wat Nederland te bieden heeft!

Gerelateerde berichten