Voorkom als business mom een burnout met business coaching

Burn-out en hoe kun je het verkomen?

 Mensen krijgen een burn-out als ze teveel of te hard hebben gewerkt. Teveel uren hebben gewerkt of geen pauze hebben gekregen op het werk. Je kunt dit voorkomen door minder te gaan werken en minder uren te gaan draaien als dit natuurlijk mag van de baas of bazin heel vaak mag je niet minder uren gaan draaien dan kun je vragen voor meer pauzes tussendoor als je aan het werken bent. Je kunt ook een burn-out krijgen als je iedere dag hetzelfde moet doen denk hierbij aan inpakwerk of gewoon altijd hetzelfde doen afwisseling in het werk kan een burn-out ook zeker voorkomen.

 

Wat kun je ertegen doen als je denkt een burn-out te hebben?

 Als je echt zeker weet of je een burn-out hebt kun je online via internet vragen stellen aan een burn-out coach. Zij kunnen je het beste adviseren wat je moet doen als je een burn-out hebt en als je eventueel vragen hebt erover kun je op hun rekenen. Maar ook business coaching kan je zeker helpen om nog eens een keer een burn – out te verkomen als je weer aan het werk bent. Ook kunnen zij problemen op het werk aanpakken en bespreken of er iets aan de situatie gedaan kan worden.

Waar kun je hulp gaan halen als je het niet meer ziet zitten.

 Als je het even niet meer ziet zitten en je tegen een burn- out aanlopt kun je het bespreken met je huisarts. Je eigen huisarts kent je het beste en kan u eventueel doorverwijzen naar een andere arts die er meer zicht op heeft of u een burn- out heeft ja of te nee. Ook kan je een burn-out krijgen als je naast het werk een te hectisch leven lijdt buiten het werk denk hierbij aan je gezinsleven of als u eventueel kinderen heeft een andere dagplanning te maken kan al vaak helpen.

Gerelateerde berichten