Begin bij de juiste midi poetsrol

Of u nu bij de dokter langsgaat, de kinetherapie of tandarts, een van de top prioriteiten binnen iedere praktijk is uiteraard hygiëne. Net zoals in het huishouden, heb je graag dat de praktijk er kraaknet bijligt. Maar hoe reinig je nu het best de praktijk op zo’n duurzaam mogelijke en efficiënte manier? De meeste praktijken kiezen inmiddels voor een midi poetsrol, deze papierrollen maken dankzij hun groot oppervlak snel en eenvoudig alle oppervlakken schoon. Dankzij de opmars van de e-commerce kom je online al snel veel verschillende varianten tegen in verschillende prijsklassen en kwaliteit. Maar hoe vind je nu de juiste poetsrol tussen al dat aanbod? Dankzij te letten op onder andere absorptievermogen en -snelheid, het aantal vellen per rol, de stevigheid en lengte vind je snel de juiste schoonmaakrol voor in de praktijk. Daarnaast kan het instaleren van een poetsrol dispenser ervoor zorgen dat het er netjes uitziet en je tevens het papier vlot van de rol scheurt.

Onderzoek het onderzoekbankpapier

Een niet te missen hygiëneartikel binnen de praktijken is natuurlijk het onderzoekbankpapier, dat zorgt dat de onderzoekstafel altijd net blijft. Ook hier zijn er via het internet opnieuw enorm veel varianten en aanbieders te vinden, een bekende aanbieder van dit hygiënische materiaal is het onderzoekbankpapier 123toilet. Het is een essentieel onderdeel van de praktijk om de hygiëne te bewaren voor zowel patiënt als behandelaar. Dit papier zorgt er immers voor dat bacteriën zich niet kunnen verspreiden over de behandeltafel of binnen de praktijk. Dankzij geperforeerd papier en een onderzoekbankrol vervangt u immers gemakkelijk het papier op uw behandeltafel. Bekijk welk onderzoekbankpapier het best bij u past door de verschillende merken en aanbieders met elkaar te vergelijken.

Waar moet ik opletten?

Voor u overgaat tot het aankopen van onderzoekbankpapier of midi poetsrollen, is het altijd raadzaam eerst te bekijken welke kwaliteit en kwantiteit het meest geschikt is. Door de vele aanbieders kan het even duren vooraleer u het juiste papier gevonden hebt. Door de websites van verschillende aanbieders te doorspitten, krijgt u al een aardig beeld van de verschillende types en prijzen. Heeft u meer baat bij een 2-laagsrol in plaats van een 1-laagsrol? Welke aanbieder geeft mij de beste prijs bij een grote bestelling? Wat is de levertermijn en wat zijn de voorwaarden? Het afwegen van al deze parameters kunnen alvast helpen bij het uitzoeken van het juiste hygiënische materiaal voor uw praktijk, zodat alles lekker schoon blijft.

Gerelateerde berichten