Blijf jezelf belonen voor je harde werk!

Het is geweldig om een businessvrouw te zijn! Het is alleen wel hard werken. Helemaal niet erg, sterker nog: ook dat is lekker. Maar je moet er af en toe wel de vruchten van kunnen plukken. Daarom is het belangrijk om jezelf af en toe te belonen met cadeautjes. Dat doe ik dan ook regelmatig. Mijn man trouwens ook. Hoeft helemaal niet superduur te zijn, al is het zelfs ook wel eens leuk om wel flink uit te pakken. Daar doe je het uiteindelijk toch allemaal voor!

Ik zal je een voorbeeldje geven. Een paar maanden terug had ik het echt enorm druk. Door de coronacrisis zat eigenlijk heel het gezin thuis. Mijn man en ik allebei aan het werk, de kinderen moesten officieel aan school. Maar die koters van mij eisen gewoon best wel wat aandacht op! Logisch ook, ze zijn nog niet zo oud. Daarnaast werd van de ouders verwacht dat ze de kinderen hielpen met het huiswerk en dat we de lessen van de leraren overnamen. Leuk bedacht, maar ik had het al zo druk! En mijn man ook.

Beloning

Uiteindelijk sloegen we ons erdoorheen. Echt gekkenhuis was het. Ik was dan als een kind zo blij toen bekend werd dat de scholen weer open gingen en mijn kinderen weer gewoon naar school konden. Er viel echt een kleine last van onze schouders, al vond ik het stiekem ook wel heel leuk dat we als gezinnetje zo vaak bij elkaar waren. Toch had het voor mij wel iets minder hectisch gemogen. De coronacrisis was voor iedereen natuurlijk pittig, en binnen mijn bedrijfje moest ik ook anders handelen dan normaal. Hier ging ook een hoop tijd in zitten. Kortom: het was me de periode wel.

Voor mijn man geldt min of meer hetzelfde. We waren helemaal uitgeblust. Toen zeiden we tegen onszelf: we hebben wel een mooi cadeautje verdiend! Zo ben ik direct naar de Hunkemoller webshop gegaan en heb een mooi nieuw setje besteld. Ik weet toevallig dat mijn man daar ook gek op is en ik vind het gewoon heel fijn zitten. Mijn man wilde graag een goede nieuwe zonnebril. Dat gaf hij zichzelf dan ook cadeau. Uiteindelijk werd het een Cartier bril en het staat hem heel goed. Gelukkig was de zomer in Nederland ook dusdanig dat de zonnebril heel goed van pas kwam!

Wat ik vooral geleerd heb van deze periode is dat je jezelf altijd moet blijven beloven, zeker in drukke periodes. Zo houd je de moed erin!  

Gerelateerde berichten