Moderne look met stoere bril vrouw

Ik ben een echte business mama. Sinds de geboorte van onze kinderen probeer ik zo goed en zo kwaad als dat gaat mijn taken als moeder en mijn taken als zakenvrouw te combineren. Ik heb een eigen bedrijf en dat geeft me bepaalde vrijheden, maar evengoed valt het niet altijd mee. Ook ik heb te maken  met slapeloze nachten waarna er weer een dag vol afspraken op de agenda staat. En op die afspraken wil ik toch wel als succesvolle vrouw verschijnen en niet als iemand waaraan af te zien is dat ze een hele nacht bij een ziek kind heeft gezeten. Mezelf zodanig oppeppen dat ik er weer op en top uitzie, valt niet altijd mee. Maar leuke kleding en andere leuke hebbedingetjes helpen me daar zeker bij. En een bril vrouw tegenwoordig ook. Want met een bril vrouw kun je tegenwoordig ook echt een statement maken en dat doe ik dan ook graag. Ik shop graag online en de keuze in brillen is groot. Vroeger was een bril een soort van moderamp, maar die tijd is echt voorbij.

Bril vrouw: stoere look

In de loop der jaren heb ik een aantal brillen versleten. Ik was nog jong toen ik aan de bril moest. Contactlenzen verdroeg en verdraag ik niet dus dat was de enige mogelijkheid. Als kind vond ik dat vreselijk. Nu al lang niet meer. Mijn bril maakt mijn succesvolle, stoere look helemaal compleet. Je hebt zulke leuke modellen nu. Ik shop met net zoveel plezier voor een bril als voor kleding. Ik koop mijn brillen tegenwoordig bij Charlie Temple. Charlie Temple is opgericht nadat het zoontje van de eigenaar, Charlie, een bril nodig had. Hij moest er lang op wachten en de bril was ook nog eens onmogelijk duur. Dus richtte hij zijn eigen winkel op. Waar de naam Charlie vandaan komt, kun je dus wel raden en Temple is het Engelse woord voor een brillenpootje. Charlie Temple heeft een geweldige keuze aan stoere, vrouwelijke brillen.

Opmeten en kiezen

Een bril vrouw hoeft trouwens echt al lang niet meer noodzakelijk te zijn omdat je slecht ziet. Je kunt ook brillen zonder sterkte kopen. Zoals gezegd: een bril is een modestatement. Heb je zo’n stoere bril ook echt nodig, dan moet je je ogen eerst laten op meten door een opticien voor je je bestelling kan doen. Met dit zogenaamde brilrecept kun je opzoek naar een passend montuur. En die zijn er in alle soorten en maten zodat jij er als business mam ook na een doorwaakte nacht super uitziet!

Gerelateerde berichten