Ondergoed voor dames: voel je goed!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd niet zoveel aandacht besteed aan mijn ondergoed. Begrijp me niet verkeerd, mijn kast ligt vol, maar het is een beetje een samenraapsel van door de jaren heen verzameld ondergoed voor dames. Ik kan niet zeggen dat ik er echt modebewust mee bezig ben. Onnodig te zeggen dat mijn partner dat wel heel jammer vindt. Maar ik heb als succesvolle zakenmoeder meestal te veel andere dingen aan mijn hoofd. Dus van de buitenkant ziet het er allemaal perfect uit, maar van binnen kan het misschien wel wat beter. Toen ik eindelijk een paar dagen vrij had en de kinderen lekker buiten speelden, besloot ik dit toch maar eens aan te pakken. Want mijn klerenkast was een samenraapsel en sommige ondergoed kon echt niet meer. Ondergoed voor dames kan je tenslotte ook weer een boost geven in je eigenwaarde en het je goed voelen. Dus ik ging het internet op en besloot eens even te gaan shoppen.

Ondergoed voor dames: kieskeurig

Dat shoppen naar ondergoed voor dames lijkt trouwens makkelijker dan het is. Dat komt omdat ik nogal kieskeurig ben op dat gebied. Je hebt natuurlijk prachtige lingerie in alle soorten en maten, maar meestal zit dat niet echt lekker en dat is dus mijn belangrijkste eis. Het moet goed en lekker zitten. Niet alleen tijdens het werk, maar ook tijdens het sporten. Ik ben dus opzoek naar ondergoed voor dames gemaakt van lekkere zachte stof. En het ondergoed moet mooi rond mijn lichaam vallen en mijn mooie kanten benadrukken. Dat is trouwens online best moeilijk te beoordelen. Maar ik vond toch al gauw wat ik zocht en ik besloot er een bestelling aan te wagen. Binnen een dag had ik alles in huis en toen kon ik het op mijn gemak passen. Ik merkte wel gelijk het verschil met mijn oude ondergoed.

Voel je goed!

Staand voor de spiegel zag ik opeens weer hoeveel meerwaarde mooi ondergoed voor dames heeft. Ik voelde me gelijk een stuk beter, het zat goed en ik voelde me mooi. Ook al is ondergoed onzichtbaar, ik bedacht me dat het als vrouw toch belangrijk is daar ook aandacht aan te besteden. Ik besloot ter plekke dat ik mijn kast niet langer zo zou laten verslonzen. Inmiddels heb ik al mijn ouder ondergoed weggedaan en ben ik de trotse eigenaar van nieuw, mooi, goed zittend ondergoed voor dames waarin ik me zelfverzekerd en mooi voel!

Gerelateerde berichten