Ford bedrijfswagens nodig?

Voor ondernemers die veel ruimte en een betrouwbaar vervoersmiddel nodig hebben, zijn Ford bedrijfswagens de ideale keuze. Daarom zocht ik dit jaar een Ford Transit Connect, Ford Transit Courier of Ford Ranger om mijn wagenpark met bedrijfswagens occasions verder uit te breiden. Als eigenaar van een klusbedrijf heb ik meerdere betrouwbare busjes nodig om mijn personeel op pad te sturen. Bedrijfswagens occasions hebben daarvoor altijd mijn voorkeur. Ik kwam al snel uit bij autodealer Wensink, waar ik ruime keuze had uit Ford bedrijfswagens en bedrijfswagens occasions. Vooral die laatste optie – bedrijfswagens occasions – was top, zo kon ik voor een flink gereduceerde prijs toch een mooie nieuwe bus toevoegen aan mijn Ford bedrijfswagens.

Grote selectie Ford bedrijfswagens occasions

Bij Wensink kon ik kiezen uit ruim tachtig verschillende opties en kreeg ik goed advies. Als je zou vragen: “Waarom een bedrijfsauto bij Wensink kopen?”, zou ik zeggen dat dat het grote voordeel was. Een onafhankelijk, persoonlijk advies over de bedrijfsauto die het best bij mij past. En voor een prijs die bij mijn bedrijf past. De verkoper kon al mijn vragen over de bedrijfswagens occasions keurig beantwoorden en kon me razendsnel helpen aan de juiste uit alle Ford bedrijfswagens. Ook als je geen auto uit de voorraad bedrijfswagens occasions wilt kiezen, maar liever een nieuwe bedrijfsauto wilt uit de selectie Ford bedrijfswagens ben je bij Wensink aan het goede adres.

Kilometerstand bedrijfswagens occasions

Natuurlijk wil je bij de aanschaf van bedrijfswagens occasions weten in welke staat de auto is, of de auto APK-gekeurd is en hoeveel kilometer de auto gereden heeft. Online zie je direct wat de kilometerstand van de auto, bedrijfswagens occasion of nieuw, van jouw voorkeur is. Handig, want zo kon ik voor ik naar Wensink toe ging al zien welke van de Ford bedrijfswagens en bedrijfswagens occasions ik wilde hebben. Ik koos uiteindelijk uit de Ford bedrijfswagens voor een Ford Transit met een kleine 20.000 kilometer op de teller. Die bus was in uitstekende staat en gaat nog jaren mee.

Voordelige Ford bedrijfswagens

Ik kan Wensink zeker aanraden omwille van de kwaliteit van de wagens en het advies, maar ook vanwege de scherpe prijzen. Je krijgt bij de aanschaf van Ford bedrijfswagens of bedrijfswagens occasions zeker waar voor je geld. Voor ondernemers zeker een goede investering die je snel terugverdient. Ford bedrijfswagens staan bekend om hun betrouwbaarheid en kunnen gerust meer dan 300.000 kilometer rijden. En natuurlijk ga ik voor onderhoud voortaan ook naar Wensink. Voor mij is het ideaal dat ik de aanschaf van nieuwe bedrijfsauto’s en bedrijfswagens occasions, net als het onderhoud en goed advies, op één plek kan regelen.

Gerelateerde berichten