Sikkens verf voor de werkende moeder

Ben jij de powerwoman die naast haar drukke baan en fulltime moeder zijn ook nog op zoek is naar een goede pot met verf? Dan is de verf van Sikkens ideaal. Er is verf voor bijna elke situatie. Moet er in de tuin geverfd worden? Op hout of juist op kunststof? Het is allemaal beschikbaar! Neem snel een kijkje en je zal al snel zien dat deze verf voor elke klus geschikt is!

Locatie en ondergrond

Er zijn tientallen soorten verf beschikbaar voor zowel binnen als buiten. Wil je de houten schutting in de tuin een andere kleur geven? Geen enkel probleem, voor hout zijn er meerdere soorten verf beschikbaar. Wil jij de muur binnenshuis opfleuren met een hippe kleur? Wilde je al langer een andere lamp maar heb je bedacht om de lamp zelf te pimpen met een lik verf? Bij Sikkens verf hebben ze het allemaal! Je kan kiezen uit diverse ondergronden dus wat jou klus ook is, de kans is groot dat zij de juiste verf voor jou hebben!

Uitstraling van de Sikkens verf

Uiteindelijk draait het om hoe het eruit gaat zien, toch dames? Wil je voor een coole matte look gaan dan is dit geen enkel probleem, er zijn meerdere kleuren beschikbaar! Ook voor hoogglans en alles daartussenin is de verf van Sikkens zeer geschikt. Het uiterlijk is belangrijk daar is iedereen het over eens maar voor jullie als werkende moeders is er natuurlijk nog een ding enorm belangrijk; krasvast! Ben jij het ook zat dat er overal krassen zitten omdat de kids door het hele huis rennen terwijl er een vriendje of vriendinnetje komt spelen? Kies dan zeker voor deze optie, op die manier blijft het langer mooi. Wist jij dat er bij Sikkens verf meer dan tweehonderd kleuren beschikbaar zijn?

Duurzaamheid

Je wilt naast een mooi huis natuurlijk ook een mooie wereld voor de kinderen als ze opgroeien. Gelukkig kan je bij Sikkens verf kiezen voor duurzame opties. Gelukkig wordt er bij alle watergedragen binnen producten al voldaan aan de milieukenmerken. Daarnaast kan jij ook nog kiezen voor de bio opties! Wat is dat? Dit zijn producten die gebaseerd zijn op herwinbaare natuurlijke grondstoffen! Denk hierbij aan planten, bomen en gewassen.

Welke klus jij ook voor ogen hebt, Sikkens verf zal je verder op weg helpen. Aarzel niet langer, laat het werk even voor wat het is en gun jezelf de tijd om het huis weer eens leuk op te pimpen! Dat heb je verdiend! Wie weet hebben de kids nog leuke ideeën voor een nieuwe kleur. Op die manier zijn ze er hopelijk zuiniger op en geniet jij langer van het resultaat.

Gerelateerde berichten