Op zoek naar de juiste autoverzekering?

Ben jij op zoek naar een autoverzekering die past bij jouw wensen en voorkeuren? Staak dan bij deze de zoektocht, want bij Allianz Direct vind jij de autoverzekering die niet alleen aansluit op de staat van jouw auto, maar ook bij jouw wensen en behoeften! Dankzij het eenvoudige drie stappenplan is jouw verzekering in een handomdraai afgesloten. Bereken je premie, kies het gewenste pakket en voilà! Jouw auto is verzekerd. Simpeler kan het bijna niet. Bovendien kun je maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik maken van de aangeboden service én profiteer je van een eigen risico van 0 euro. Wat wil je nog meer!

Voor elke bestuurder een passende dekking 

Kies voor een verzekering die bij jou en jouw auto past. Niet elke auto vraagt namelijk om dezelfde verzekering. Is jouw auto al wat ouder en heeft deze (bijna) zijn beste tijd gehad? Kies voor een laagdrempelige verzekering waarbij je slechts verzekerd bent tegen schade aan anderen en voorzien wordt van de nodige hulp bij schade. Het zou natuurlijk zonde zijn jaarlijks bakken met geld uit te geven aan een auto die je bij grote schade beter in kunt ruilen tegen een ander, nieuwer exemplaar. Met behulp van drie eenvoudige stappen ben jij snel voorzien van de verzekering die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor het All Risk pakket bij een auto van 6 jaar of jonger, een Beperkt Casco pakket bij een auto tussen de 6 en 12 jaar en ga voor het WA-pakket bij een auto van 12 jaar of ouder. Jouw auto van 12 jaar oud toch wat beter verzekeren? Uiteraard is dit ook een mogelijkheid! Ga voor de verzekering die het best bij jou past.

Wat is inbegrepen?

Maak een keuze uit de drie standaard dekkingen. De mate waarin je verzekerd bent tegen de verschillende oorzaken van schade hangt af van het pakket dat je kiest. Zo bestaat het WA-pakket slechts uit een verzekering voor schade aan anderen en hulp bij schade, terwijl het Beperkt Casco pakket nog aangevuld wordt met verzekering tegen schade door dieren, brand en explosie, inbraak en diefstal en hagel, storm en overstroming. Overigens ben je met dit pakket ook verzekerd voor schade aan anderen en ruitschade. Dat laatste komt goed van pas bij de winterse en herfstachtige stormen waar we regelmatig mee te maken krijgen in Nederland. Kies voor het All Risk pakket voor een verzekering bij alle oorzaken van schade. Hieronder vallen alle zojuist genoemde facetten van het Beperkt Casco pakket en ben je ook nog eens verzekerd voor schade bij aanrijding en vandalisme.

Aanvullende dekkingen voor jouw verzekering

Vervult de gekozen autoverzekering niet al jouw wensen? Geen enkel probleem, want met de aanvullende dekkingen kun je jouw verzekering zo compleet maken als je zelf wilt. Zo kiest bijvoorbeeld maar liefst 68 procent voor rechtsbijstand waarbij je na verkeersconflicten wordt voorzien van juridische en deskundige hulp in zowel binnen- als buitenland. In sommige situaties kunnen de kosten voor het inschakelen van juridische hulp enorm oplopen. Zoals men zegt: voorkomen is beter dan genezen! Dankzij de rechtsbijstand ben jij in alle situaties verzekerd van een professional die jou op weg helpt bij het oplossen van een verkeersconflict.

Gerelateerde berichten