Hoe slimme IT-oplossingen zoals Managed Azure je bedrijf verbeteren

 

Ik zie collega-ondernemers soms worstelen met allerlei zaken. Handmatige facturatie, tijdregistratie en projectmanagement. Ze klagen over de tijd die ze kwijt zijn aan taken die niet bij hun core business horen. Ik hoor het altijd hoofdschuddend aan, want de oplossing is in mijn ogen zó simpel. Kijk naar slimme IT-oplossingen die je bedrijf verbeteren. Jaren geleden voerde ik al een aantal veranderingen door die mijn bedrijf tot op de dag van vandaag nog steeds ondersteunen. Zo heb ik Microsoft Azure laten implementeren en maak ik nu gebruik van Managed Azure. Die oplossing helpt me enorm bij het managen van projecten. Mijn werknemers kunnen er eenvoudig bij hun bestanden en dat geldt ook voor mij. Ik werk hiervoor samen met de experts van Sirrus.nl. Zij weten als geen ander hoe ze bedrijven als het mijne moeten ontzorgen. Ik raad collega’s dan ook regelmatig aan ook met deze partij in zee te gaan, gewoon, omdat ik er zo enthousiast over ben. Zij zijn vaak huiverig voor de kosten, maar als ik op een rij zet hoeveel geld ik bespaar door gebruik te maken van Managed Azure denk ik daar echt niet meer over na.

Wat is Managed Azure en hoe zet je het in?

Managed Azure, denk je. Wat is dat dan precies en hoe gebruik ik dat om mijn bedrijf een boost te geven? Met Microsoft Azure beschik je over een cloud-werkplek voor je bedrijf. Je kunt zo op elke locatie bij je bestanden, zolang je toegang hebt tot jouw cloud. Ik beschik hier ook over. Heb ik dat dan allemaal zelf geregeld? Nee, zeker niet. Daar komt Managed Azure om de hoek kijken. De experts van Sirrus.nl leveren Managed Azure. Hier betaal ik maandelijks een bedrag voor. Zij ontzorgen mij daarvoor volledig en lossen – indien nodig – problemen op. Ik vind het een ideale oplossing, vooral nu mijn bedrijf flink groeit en ik al mijn aandacht nodig heb voor klantcontacten. Als ik op het punt sta een nieuw contract binnen te slepen wil ik me niet bezighouden met een niet-functionerende cloud. Daarom maak ik gebruik van Sirrus. Zij weten alles over Azure paas, Azure Laas en kunnen Microsoft Azure implementeren wanneer je maar wilt.

Maak jouw bedrijf slimmer

Zie je op tegen verandering en ingewikkelde IT-migraties? Huur dan één of meerdere experts in die slimme IT-oplossingen implementeren zonder dat jij daar last van hebt. Geniet ook van het gemak en ga mee met je tijd. Je bespaart jezelf op die manier gegarandeerd tijd, moeite en geld.

Gerelateerde berichten