Ondernemen voor ambitieuze vrouwen

Voor veel vrouwen is het lastig om de stap te zetten ondernemer te worden. Ze hebben per definitie met veel meer hindernissen te maken dan hun mannelijke tegenhangers en er zijn veel factoren die het plaatje nog eens ingewikkelder kunnen maken, zoals de zorg voor kinderen of naaste familieleden. Ondernemen kan echter ook een uitkomst bieden omdat je meer vrijheid hebt over je dagindeling. Veel vrouwen raken bijvoorbeeld in de knoop met hun fulltime baan wanneer ze moeder worden. Juist dan kan ondernemer worden de oplossing zijn, omdat je het met een goede aanpak zeker kunt combineren met de zorg voor kinderen. Het kan moeilijk zijn om uit te zoeken hoe je begint als ondernemer, maar Miss Troubleshooter is er om je te helpen.

Miss Troubleshooter?

Miss Troubleshooter is een licentiepartner concept voor ambitieuze vrouwen die graag willen ondernemen. Het gratis magazine van Miss Troubleshooter geeft meer informatie over de opleiding. Het traject leert ambitieuze vrouwen hoe je in 15  maanden een goede ondernemer kunt worden. Iedere vrouw is welkom, met wat voor behoefte dan ook. 

De opleiding

Het concept is simpel: vijftien maanden lang volg je een soort opleiding waarin je je bedrijf opzet en leert hoe je een succesvol ondernemer wordt. Het high-end programma is flexibel en kan worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ook is de opleiding goed te combineren met een parttime baan tot maximaal 16 uur in de week. In die drie maanden word je begeleid door een ervaren ondernemer die je de kneepjes van het vak leert. Een groot voordeel van deze opleiding is dat je dus niet alleen leert, maar gelijk aan de slag gaat, zodat je na die drie maanden op eigen benen kunt staan. Vraag snel meer informatie aan over de 'opleiding'!

Succesvol voor iedereen

Bij Miss Troubleshooter wordt iedere ambitieuze vrouw aan een succesvolle onderneming geholpen, zodat ze haar volledige potentieel leert benutten. Door in te spelen op de persoonlijke behoefte van de toekomstige ondernemer wordt een betere balans gemaakt tussen werk en privé, vaak met meer salaris tot gevolg. Als laatste is het ook belangrijk dat de vrouwen meer plezier in hun werk krijgen, zodat ze precies doen wat ze altijd al hebben willen doen, zonder de restricties en belemmeringen van in loondienst zijn.

Gerelateerde berichten