Je kunt alle kanten op met private lease

Moeders zijn alles tegelijk: pleisterplakker, knuffelaar, kok, spelletjesmam, kledinguitzoeker en chauffeur. Ik vergeet nu natuurlijk nog heel veel aspecten van het moederschap, maar je begrijpt wat ik bedoel. Vooral die chauffeur-moeder is nog wel eens een dingetje. Want alles op de fiets is, zeker met meerdere kinderen, haast niet meer te doen. Terwijl een (tweede) auto bijna niet meer is aan te schaffen, want zó duur! De perfecte oplossing is dan private lease. Voor een private lease auto hoef je geen grote zak met geld mee te nemen. Je betaalt een maandelijks, vast bedrag. Zo komt moeders alle kanten op in haar private lease auto: naar school, naar haar werk en natuurlijk naar alle verschillende clubs en verenigingen. Een private lease auto is natuurlijk ook zéér geschikt voor vaders. Dat snap je.
Private lease

Private lease geeft vrijheid

Sowieso een auto geeft vrijheid. Je stapt in en bent voor je het weet op de plaats van bestemming. Probeer dat maar eens met het openbaar vervoer! Maar een private lease auto geeft nog een beetje meer vrijheid. Je least de auto namelijk voor een vast bedrag per maand. Jij weet dus iedere maand precies waar je aan toe bent. Je kunt de lease dan meerekenen in je vaste lasten. Alleen de brandstof komt er nog bij, maar dat heb je met een eigen auto ook. De vrijheid zit ‘m erin dat je geen leningen hoeft af te betalen. De auto is direct van jou. Als dát geen vrijheid geeft…

Keuze uit verschillende private lease auto’s

De leasemaatschappij heeft verschillende merken en types private lease auto’s op voorraad. Zo zit er altijd een auto bij die bij jouw situatie past. Rij en parkeer je veel in de stad? Dan kies je voor een wat kleinere auto, dat scheelt een hoop gedoe. Heb je een baan waarbij je vaak spullen moet vervoeren? Kies dan voor een stationmodel.

Kan private lease nóg voordeliger?

Je gelooft het niet, maar JA! Private lease kan nog voordeliger. Kies dan in plaats van een gloednieuwe auto een jong gebruikt exemplaar. Deze auto’s zijn voor korte tijd gebruikt en “de kop” is er dus af. Ook kun je, onder speciale voorwaarden, zelfs geld verdienen door jouw leaseauto te verhuren. Informeer hiernaar bij de leasemaatschappij. Je ziet het, privé leasen geeft je een haast onbeperkte vrijheid. Je mag met de auto ook gewoon naar alle landen die op de groene kaart staan!

Gerelateerde berichten