Je kunt niet alles altijd maar zelf doen

Als moeder en zakenvrouw heb je al enorm veel ballen hoog te houden. Je kinderen, het huishouden, een eventuele partner, je werk, je vrienden, je familie, sporten en ontspanning. Ga er maar aan staan! En dan bedenk je ineens dat het huis rondom geschilderd moet worden of dat je eigenlijk wel een nieuw behangetje op de trap zou willen. Hoe ga je dat er nog even bij doen? Nou, niet dus. Daar zijn mensen voor. Mensen die je heel gemakkelijk vindt via Werkspot. Je weet dan dat je te maken krijgt met vakmensen, die hun hand niet omdraaien voor zo’n klus. Dan heb jij weer tijd voor andere dingen.
Werkspot

Want emancipatie is heus leuk, maar wel als het jou uitkomt

Ja toch? Kijk, als je schilderen en behangen als hobby ziet, dan zou ik het vooral lekker zelf doen. Maar zie je er tegen op en moet de klus echt geklaard worden, dan is het echt geen schande om daar iemand voor in te huren. Je wilt immers wel een goede kwaliteit werk en je wilt ook dat het werk geen weken duurt voor het af is. En dat zou wel zo zijn als jij het zelf gaat doen. Je hele schema loopt in de soep en het is overal een bende in huis. Ontspanning is er dan niet meer bij.

Een vakman vind je gewoon online

Je kunt in je lunchpauze of tussen twee voedingen door even een vakman vinden en een of meerdere offertes aanvragen. Het is allemaal zo geregeld. Wanneer je goede afspraken maakt, kan het zomaar zijn dat zo’n vakman je nog ergens tussen weet te plaatsen. Kost een klus meer tijd, dan heb je meer tijd om te plannen en je spullen aan te schaffen. Al kun je het aanschaffen van de benodigde materialen ook prima aan de vakman overlaten.

De vakman werkt in opdracht van jou

En geloof mij, hij heeft al meer gezien. Dus het zal hem worst zijn welk behangetje jij uitkiest of welke kleur verf jij op je kozijnen wilt. Hij (of zij) is er voor om het voor jou te regelen. Niet om je interieuradvies te geven. Je kunt zo’n vakman dus zien als extra handjes die je kunt inzetten zodat alles wordt zoals jij dat wilt. Dat zal voor jou niet altijd meevallen, maar delegeren kun je leren. Je zult zien dat het steeds gemakkelijker gaat. Voor je het weet zet je ook een tegelzetter en een laminaatlegger aan de gang!

Gerelateerde berichten