Zakelijk en stijlvol met een maatje meer

Het is altijd een bijzonder moment wanneer éen van je kinderen in het huwelijksbootje stapt. Mijn oudste dochter gaat volgende maand trouwen met de liefde van haar leven. Mijn dochter en aankomende schoonzoon zijn er heel gerust onder en vinden alles prima. Het wordt een knalfeest, volgens het bruidspaar. Voor de bruiloft van mijn dochter wil ik er uiteraard op en top uitzien, echter lukt het mij maar niet om een leuk jurkje te vinden in de winkels. Ik heb namelijk een maatje meer.

Confectiematen zijn niet voor mij gemaakt

Mijn prominente derrière past namelijk bijna nooit in een ‘gewoon’ jurkje. Wanneer het wel past, kloppen de verhoudingen niet. Dan valt het jurkje behoorlijk lelijk bij mijn buik en kont. Tot mijn grote frustratie was ik er helemaal klaar mee om alle kledingwinkels af te zoeken. Ik besloot online te kijken, misschien kan ik daar wel grote maten jurken vinden die zakelijk en stijlvol staat. Een jurkje dat met de verhoudingen wel klopt.
Er zijn gelukkig heel veel webshops met veel leuke jurkjes. Het was voor mij wel belangrijk dat ik gemakkelijk de grote maten jurken retour kon sturen wanneer het niet zou passen of niet goed zat. Ik heb namelijk altijd gedonder met het terugsturen van producten. Gelukkig was dat bij de gevonden webshop geen enkel probleem!
Ik kwam terecht op een webshop, speciaal voor de grote maat, met vele feestjurken in de aanbieding. Mijn dochter is helemaal gek van de deur paars, dus ik besloot een jurkje te zoeken met paarse accenten. De keuze was reuze, dus ik besloot meerdere jurkjes te bestellen en te kijken welke het beste stond. Tegenwoordig kan je gelukkig de producten achteraf betalen, dat scheelt een hoop gedoe.

De perfecte jurk

De bestelling kwam al snel binnen, ik kon niet wachten om de jurkjes te passen! Van de jurkjes zaten er 2 echt geweldig. Het ene jurkje was het net niet in verhouding met de ander, wel netjes voor een bruiloft. De ander was wat speelser met bloemen erop, ook leuk voor een bruiloft in de zomer. Ik besloot allebei de jurkjes te houden en de andere jurkjes terug te sturen. Mijn dochter uiteindelijk gevraagd welk jurkje zij het leukste vond voor haar bruiloft, zij koos voor de wat speelsere met de paarse bloemen erop. Ik moest vooral mijzelf zijn op haar speciale dag. Wij verheugen ons allemaal op de grote dag. Dus heb jij net als ik een maatje meer en zoek je grote maten jurken? Ik kan deze webshop echt aanraden!

Gerelateerde berichten