Business Moms verdienen ook een mooie auto

Tegenwoordig werken vrouwen steeds meer. Het oude gebruik dat vrouwen voor het huishouden zorgen verdwijnt naar de achtergrond. De emancipatie in optima forma. Het gaat hierbij niet alleen om vrouwen die in loondienst gaan werken maar ook vrouwen die een eigen onderneming beginnen. En dat is een goed teken. Op deze manier laten zij ook andere vrouwen zien dat werken een normale zaak is. Ook als je kinderen hebt. Het is de ideale manier om de man in huis aan het huishouden te laten deelnemen.

Met mannen onderhandelen

Mannen die met vrouwen onderhandelen proberen zo nu en dan het andere geslacht af te troeven. Dat kan de kop ingedrukt te worden als de vrouw bij een zakelijke afspraak in een mooie dure bak aan komt rijden. Mensen verwachten dit niet altijd. Als vrouw kan je dus zomaar 1-0 voor staan als je gebruik maakt van shortlease. De Fiat 500 is een echte vrouwenauto. Toch maak je pas echt indruk bij de tegenpartij als je in een Mercedes flaneert.

Goed voor de economie

Als er steeds meer vrouwen werken zal het aantal tweeverdieners stijgen. Kortom, meer verdienen betekent vaak ook dat er meer besteed kan worden. Gevolg is dat er meer geld de economie in wordt gepompt (tenzij het extra verdiende salaris op een spaarrekening wordt gestort).
Dit extra geld zorgt voor een stijgende vraag aan producten. Dit geeft een enorme boost aan de structuurzijde van de economie. Bovendien ontvangt de overheid meer belastingen uit inkomsten en BTW.

Het is niet alleen voor de individuele vrouw een goede zaak om aan het werk te gaan. Ook de Nederlandse Economie profiteert er dus van. Er zijn al genoeg voorbeelden van succesvolle vrouwelijke ondernemers zoals Sonja Bakker. Eva Jinek is dan geen onderneemster maar timmert wel aan de weg in haar TV- carrière.  Je hoeft je dus niet tegen te houden door eventuele faalangsten.

Heb je een goed idee? Ga er dan vol voor. Pak de kans om een onderneming te beginnen. Wil je in het zakenleven ook alle mannen afbluffen? Maak dan gebruik voor short lease en ga er voor!

Gerelateerde berichten