Kom goed over met een houten horloge voor dames

Het houten horloge voor dames is een trend die vanuit Amerika is over komen richting Europa. Inmiddels neemt de populariteit hier in Europa en dus ook in Nederland fors toe. De reden dat het houten horloge voor dames zo populair is komt voort uit het feit dat dit horloge er gewoon heel trendy uitziet. Inmiddels is het in vele varianten te verkrijgen. Daarnaast straalt het duurzaamheid uit. Veel aanbieders dragen de bebossing op deze aarde ook een warme hart toe en planten voor ieder verkocht horloge een nieuwe boom. Zodoende geven ze meer terug aan de natuur dan dat ze nemen. Met een houten horloge voor dames kom je zakelijk gezien dus heel goed voor de dag. Goed om er in dit blog meer over te vertellen.

Hoe wordt een houten horloge voor dames gemaakt?

De manier van produceren van het houten horloge voor dames is vooral afhankelijk van het houtsoort wat wordt gebruikt. In de meeste gevallen is dit bamboe. Het grote voordeel van bamboe is dat er heel duurzaam mee te produceren is. De bamboeboom is namelijk na een jaar of 5 al klaar om mee te produceren. Zodoende komt er sneller bamboe beschikbaar dan dat er nodig is om mee te produceren. Ander grote voordeel van bamboe is dat het in meerdere tinten beschikbaar is. Meestal is het een vrij blank houtsoort, maar bamboe is er ook in een zeer donkere soort. Heel sporadisch zie je dat er ook roodtinten beschikbaar zijn. Een ander heel populair houtsoort bij het houten horloge voor dames is zebra hout. Dit houtsoort is populair omdat het een hele duidelijke tekening en nerf heeft. Dit komt doordat het op een speciale manier gezaagd wordt. Hierdoor zijn de jaarringen van de boom heel goed zichtbaar en dat geeft de duidelijke tekening. Ieder houten horloge voor dames is bij dit houtsoort daarom anders en dus uniek.

De voordelen van het houten horloge voor dames

Het houten horloge voor dames kent een aantal voordelen. De belangrijkste is natuurlijk dat het er heel trendy en interessant uitziet. Je weet zeker dat je iets om je pols hebt waarmee je er trendy bijloopt. Ander groot voordeel is dat het houten horloge voor dames door iedereen te dragen is. Veel dames hebben namelijk last van huiduitslag of exceem bij een metalen horloge. Dit komt voornamelijk door het materiaal waar het horloge mee is bewerkt. Bij hout is dit niet nodig en daarom ontstaan er geen huiduitslag of exceem bij dit horloge.

Gerelateerde berichten