Een lunchtrommel voor kinderen voor de kerst?

We hebben natuurlijk net te horen gekregen dat naar school gaan er voorlopig niet in zit. En dus lijkt het misschien een beetje vreemd om nu een lunchtrommel voor kinderen aan te schaffen. Maar eigenlijk is dat juist heel slim. Je kinderen hebben nu voorlopig weer thuisonderwijs. Een lunchtrommel of een fruitbakje lijkt dan een overbodig accessoire. Maar wat nu als jij ook thuis aan het werk bent? En je hebt geen tijd om iedere keer een mandarijn te pellen, een appel te schillen of een boterham te smeren. Dus waarom zou je niet gewoon je dagelijkse routine aanhouden?

Een lunchtrommel voor kinderen is een leuk kerstcadeau

Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten, er is altijd wel een lunchtrommel die jouw kind leuk vindt. Is je kind helemaal gek van Frozen? Van Mickey Mouse of van L.O.L. surprise? Dan is er zeker een mooie lunchtrommel voor hem of haar te vinden. Kies er direct de mooiste beker bij en je kind zal er heel blij van worden. Je bestelt deze lunchtrommel voor kinderen gewoon online, dat is, zeker nu, mooi meegenomen. Je kinderen zullen zeker geen lunchtrommel verwachten onder de kerstboom. Het duurt immers nog héél lang voor ze weer naar school mogen. Toch zijn een lunchtrommel voor kinderen en een fruitbakje ook goed in te passen in deze tijden.

Business as usual?

Jij hebt een drukke baan en je partner waarschijnlijk ook. Je kinderen hebben het druk met school en buitenschoolse activiteiten. Maar ineens zitten jullie allemaal weer volledig thuis. Geen leuke uitjes in de kerstvakantie, geen logeerpartijen en geen kerst met de familie. Dat is natuurlijk al heftig. Maar hoe combineer je jouw baan, de baan van je partner en het onderwijs van je kinderen? Dat lukt alleen als jullie goede afspraken weten te maken. Met heel kleine kinderen is dat wat lastig, maar als je kinderen eenmaal op de basisschool zitten, dan kun je prima afspraken maken.

Welke afspraken zijn belangrijk?

Spreek vaste tijden af voor pauzes en een rondje wandelen. Spreek ook af bij wie je kinderen terechtkunnen voor vragen. Heb jij telefonische afspraken? Regel dan dat je partner de vragen van je kinderen kan beantwoorden. Hebben je kinderen tussendoor trek in een stukje fruit of wat te drinken? Zorg dat er een fruitbakje en een beker drinken klaar staat in de koelkast.

Mogen we na 19 januari weer gaan en staan waar we willen? Dan kunnen de lunchtrommel, de beker en het fruitbakje gewoon weer mee naar school.

Gerelateerde berichten