De leukste cadeaus voor kinderen

Met nieuw speelgoed maak je natuurlijk ieder kind ongelooflijk blij.Voor veel ouders is het een struggle, het vinden van een leuk cadeau voor hun kind. Er is natuurlijk ook een groot aanbod aan speelgoed maar het juiste cadeau kiezen kan nog wel eens lastig zijn. Duplo, Barbie’s, LEGO en een fietsje hebben ze al. Zeker wanneer er ook nog broertjes en zusjes zijn welke ook voldoende speelgoed hebben kan de zoektocht moeilijk zijn. Kom dan maar eens met wat nieuws en origineels. Om je zoektocht naar het leukste cadeau te vergemakkelijken hebben wij voor je onze tips op een rijtje gezet.

Hape Knikkerbaan

Knikkeren heeft iedereen wel eens gedaan, het is ook niet voor niets een ouderwets Hollands spel. Maar wie kon nou zeggen dat hij thuis een knikkerbaan had liggen met een groot parcours? De Hape knikkerbanen zijn er in verschillende prijsklassen met spannende parcoursen. Elke Hape knikkerbaan kan op verschillende manieren worden gebouwd. Zo lijkt het alsof er elke keer weer een nieuwe knikkerbaan en nieuw speelgoed staat. Een voordeel van de Hape knikkerbaan is dat je ook los nieuwe onderdelen kan bijbestellen. Hierdoor kan je altijd knikkerbanen bouwen met veel verschillende onderdelen. Elk bouwwerk zal dus anders zijn. Garant voor tijden speelplezier.

Een poppenhuis

Veel jongens en meisjes hebben kleine poppetjes of Maileg muisjes. De poppetjes en de muisjes horen natuurlijk ook in een mooi huisje. Er zijn verschillende soorten poppenhuizen te vinden speciaal voor de Maileg muisjes, Barbie’s en verschillende naamloze poppen. Voor elke prijsklasse is er een poppenhuis te vinden ook van verschillende materialen.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om cadeautjes te personaliseren. Zo zijn er boeken verkrijgbaar waarbij het hoofdkarakter de naam kan krijgen van het jarige kind. Ook zijn er verschillende foto opties mogelijk met spellen, knuffels en poppen. Een origineel en bijzonder cadeau voor de jarige.

Loopfietsen

Tegenwoordig zijn loopfietsen erg populair. Met een loopfiets leert je kind sneller zijn evenwicht te behouden. Hierdoor zal later het leren fietsen ook een stuk makkelijker gaan. Loopfietsen zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er stoerdere houten modellen verkrijgbaar maar ook loopfietsen die al veel weg hebben van een echte fiets.

Rugtas

Elk naar schoolgaand kind heeft een rugzak nodig. Ook voor naar de opvang of crèche is het handig dat je kind zelf zijn spulletjes mee kan nemen. Een leuke rugzak is dan het ideale cadeautje. Tegenwoordig zijn er verschillende mooie exemplaren te vinden. Denk hierbij ook eens aan een gepersonaliseerde rugzak met de naam van het kind. Ook zijn dierenrugzakken erg populair. Kies het favoriete diere van het jarige kind en je weet zeker dat deze blij wordt

Gerelateerde berichten