Op zomervakantie met kinderen!

Welkom lieve moeders! Vandaag bespreken we weer een onderwerp dat relevant is voor de zakelijke moeders. De zomervakantie komt eraan dus het is tijd om een leuke vakantie te boeken voor jou en je gezin. Als business moeder heb je het het hele jaar druk. Heb je het niet druk met je werk dan heb je het wel druk met je kinderen. In principe draai je dubbele diensten. En dan vraagt veel van je. Het hele jaar ga je stralend elke uitdaging tegemoet. En dat is het bewonderen waard. Echter, moet je niet vergeten tijdig je rust te pakken. Ook sterke vrouwen verdien het om af en toe gewoon even lekker niks te doen. Heerlijk genieten in de zon zonder zorgen. Vandaag delen we een paar tips die iedere zakelijke moeder kan gebruiken om optimaal te kunnen genieten van de zomervakantie met de kinderen.

Een rustige vlucht

Op reis met kinderen kan een hels karwei zijn. Heb je je kinderen niet in de hand en weten ze zich niet te gedragen op de juiste momenten dan kan dit je vakantie en je broodnodige rust flink verzieken. Met name tijdens het reizen in de vliegtuig zit niemand te wachten op huilende of schreeuwende kinderen. De oplossing van deze tijd is een tablet. Zorg dat je van tevoren de favoriete films van de kinderen hebt gedownload en op de tablet hebt geplaatst. Een film kijken via een streamingdienst kan natuurlijk ook maar mocht je even geen internet hebben, dan hebben de kinderen geen film en begint het gezeur. Door een film te downloaden heb je meer zekerheid. Een vlucht kan als snel vervelen voor kinderen. Dus een tablet en een film is perfect om kinderen bezig te houden terwijl ze vast zitten op één plek. Een beetje voorbereiding maar zeker de moeite waard. Je wilt je vakantie niet vals starten.

Bezoek een waterpretpark

Kinderen zitten boordevol energie. Ze rennen en vliegen je letterlijk om de oren. Je vraagt je soms dan ook af waar ze die energie in hemelsnaam vandaan halen. Als je wilt kunnen genieten van je vakantie is het daarom zaak om je kinderen tegemoet te komen. In de meeste vakantielanden beschikken ze wel over een waterpretpark. Lekker in de open lucht onder de stralende zon genieten van tientallen glijbanen en baden. Met zoveel opties vervelen je kinderen zich nooit. Ze kunnen zich volledig uitleven en al hun energie kwijt. En stiekem is het best leuk om zelf ook nog even een paar glijbaantjes mee te pakken. In de avond zullen ze uitgeput zijn. Haha en slapende kinderen betekent natuurlijk even tijd voor jezelf! De rust pakken die je als hardwerkende moeder verdient!

Gerelateerde berichten